Személyre-szabott edzéstervezés amatőr futóknak és triatlonosoknak

Biztosan sokszor hallottad ezt a kifejezést, amit nagyon sokan, nagyon sokféleképpen értelmeznek. A mi gyakorlatunkban ez a következőt jelenti:

???? NINCS előre, hetekre megírt edzésterv, de VAN HETI konzultáció, hogy értsük mi történt a héten és milyen heted lesz, ami alapján a következőt megtervezzük Neked. És meg tudjunk mindent beszélni.

???? NINCS végletekig elemzett edzés, de követjük az edzéseket és ÁTBESZÉLJÜK hogyan sikerültek, mi az ami tetszett, mi az ami kevésbé, mennyire vagy fáradt….

???? NINCS őrmesteri szigor, de RÁKÉRDEZÜNK az edzéseidre, a kimaradtakra is.

???? NEM sztáredzők vagyunk, de TAPASZTALT sportolók, akik szinte mindenben szeretnénk segíteni a futás, triatlon kapcsán.

???? NINCS hűségidő, elköteleződés, amikor amatőr sportolóknak készítünk terveket…., inkább az ár legyen MEGFIZETHETŐ.

???? Nem kell KÜLÖN FIZETNI az egyesületi tagságért az edzés / étrendtervezésben résztvevőknek, MINDEN kedvezményt, köztük a több, mint 200 online edzést ők is megkapják.

Csomagjaink – amiből nálunk választhatsz:

#1 Futó edzéstervezés

#2 Futó edzés és étrendtervezés

#3 Triatlon edzéstervezés

#4 Étrendtervezés

Hogyan tudok jelentkezni?

Kecskés Laci vagyok a Fussuk le! vezetője.

Kérdésed van, szeretnél jelentkezni hívj bátran, szívesen átbeszélem Veled a részleteket és kitaláljuk a legjobb irányt.

Email: fussukle@gmail.com
Telefon: +36-70-237-0569
Messenger: Fussuk le

Mutatom mi fog Veled történni, ha csatlakozol edzés- és / vagy étrendtervezésre

1.

Beszélünk telefonon, megismerjük egymást

Hiszünk benne, hogy mindkét félnek jól kell egy ilyen beszélgetésben éreznie magát és a végén azt kell érezned, hogy szeretnél belevágni. Ha véletlen nem így van, keresünk más megoldást.  „Szakmailag” megbeszéljük hogy állsz most a sporttal, milyen a múltad. ÉS mi a célod, milyen rendszeresen tervezel mozogni, mit kell figyelembe vennünk a tervezésnél a magánéletedből. Ezt hívhatjuk állapotfelmérő beszélgetésnek is.

2.

Egy gyors, 3-4 perces regisztráció, online

3.

Megtervezzük az első hetedet

A megismerkedés és regisztráció után elkezdődik a közös munka. Az első időszak az összecsiszolódásé, esetleg tesztfutásoké. Ezen edzések alapján összeállítjuk az életritmusodhoz igazodó, érthető, követhető edzéstervet.

4.

Beállunk a heti: értékelés / konzultáció / tervezés ritmusra

Átnézzük és átbeszéljük az edzéseidet, esetleg ha volt olyan ami befolyásolta azokat. Aktuális változásokat is figyelembe véve tervezzük a következő hetet.

Jelentkezés