Klubok

Hozzánk hasonlóan Te is magányosan futsz legtöbbször? Hiányzik egy társaság? Kérdezni, beszélgetni a futásról? És persze edzeni egy jót. Ha a válaszod igen, akkor Neked találtuk ki a futóklubjainkat. Tőled függ mikor döntesz úgy, hogy beugrasz egyre és edzesz egy bitang jót. Ezek rendszeres alkalmak, így tudsz a lehetőséggel számolni.

Facebook oldalunkat követve mindig megtalálod az aktuális eseményeket. Az edzéseken Fussuk le! SE tagok 50% kedvezményt kapnak a részvételi díjból!

Fussuk le! városok

Fussuk le! futó klub

Csongrád

Kecskés Niki és Áron

A Fussuk le! SE életében az egyik, ha nem a legsikeresebb kezdeményezésünk a csongrádi futóklub. Vissza kellett néznem az edzésterveket, 2020 szeptemberi az első. Azóta egyre több futónak jelenti a csütörtök este a mozgást a jó társaságot Csongrádon a focipályán. Nekünk ez a csoport jelenti a kezdetét a közösségünknek. Csatlakozzatok bátran Ti is.

Kapcsolat
Fussuk le! futó klub

Gödöllő

Erdélyi Zsófi

Sokáig nem is hittünk benne, hogy a Fussuk le! gödöllői Futóklubját Magyarország egyik legsikeresebb maratonfutója fogja tartani, de így lett. 2023 év elején kezdte Zsófi a gödöllői Futóklubot és töretlen lelkesedéssel segíti a résztvevőket futószinttől teljesen függetlenül. Az egyetem környéke az edzés helyszíne, a szökőkútnál van keddenként a találkozó.

Kapcsolat
Fussuk le! futó klub

Kecskemét

Tóth-Varga Vera alias WeraGym

Amikor megtudtuk, hogy az Alföld közepén van egy domb és ott van futóedzés is, már izgalmasan hangzott. Majd megismertük Verát és tudtuk, hogy ez nagyon nagy lehetőség. Keddenként egyórás edzés, ami kombinálja a futós feladatokat és az erősítést. Pazar! Télen terembe vonulnak, de természetesen itt is lehet csatlakozni.

Kapcsolat
Fussuk le! futó klub

Martfű

Benyus Judit - Reboot Fit Club

Szintén egy régebb óta működő csapat Judit vezetésével, aki terepfutó és Spartan specialista, is. Itt két edzésre is lehet csatlakozni. A hétfői erősítő edzéshez, ami RUNNERZ néven fut és a szerdai futóedzéshez. Természetesen tagként mindkettőt 50% kedvezménnyel vehetitek igénybe.

Kapcsolat
Fussuk le!

Szeged

Szilágyi-Pék Eszti és Szilágyi Peti

Régóta szerettünk volna Szegeden is Futóklubot és ahogy Esztivel és Petivel beszélgettünk egyre jobban körvonalazódott a közös edzés. Szilágyi-Pék Eszti és Szilágyi Peti vezetésével a Szilágyi Tri-vel közös edzésre járhattok Szegeden péntekenként, ahol lelkes, hozzáértő kezekben lesztek.

Kapcsolat