Online edzések

Kétféle futót ismerünk. Aki már rájött, hogy kell keresztedzést csinálni futás mellett és aki majd rájön, mert rákényszerül. Ne várd meg, hogy muszáj legyen csinálnod. Itt megtalálod nekünk milyen kiegészítő edzések váltak be. Ezeket frissítjük minden héten és néha pár különleges edzést is hozzáteszünk.

Csatlakozás

Hetente frissülőonline edzések

“Nem azért futok, hogy hosszabb legyen az életem, hanem azért, hogy szebbek legyenek a napjaim”

Milyen típusú online edzéseket fogsz kapni?

Intervall online edzés

Intervall edzés

hatékony keresztedzés futás mellé

Neked találtuk ki ha egy rendkívül hatékony és sokoldalú edzést keresel, amely nagyban segít, hogy fokozd az állóképességedet, növeld az energiaszintedet, és égesd a kalóriákat – mindezt rövid idő alatt. Ugye nem kell tovább mondanom miért jó futás mellé.

Szilvási-Kálmán Teréz edzéseit bármikor előveheted:

• ha nem tudsz kimenni futni, mert rossz az időjárás vagy nincs elég időd rá
• szeretnél fogyni, sportos alakot
• futás mellé keresel kiegészítő mozgást, amitől jobb futó leszel

Jóga

amikor az egészséged és a teljesítményed együtt javul

A jóga kiváló kiegészítője a futásodnak, nem is gondolnád mennyi minden miatt. A jóga gyakorlatok hozzájárulhatnak a sérülések megelőzéséhez az izületek, izomcsoportok mozgékonyságának javításával. Segítenek a futó teljesítményed növelésében a core izomzatod erősítésével és az egyensúlyod javításával. Fejlesztik a testtudatod, így pontosabban fogod érteni tested jelzéseit.

A mi garanciánk a 2x-es maratonfutó olimpikon Erdélyi Zsófi, aki jógaoktatóként ezeket az edzéseket teljesen futóspecifikussá teszi.

Online edzés, jóga
Online edzés saját testsúlyos edzés

Sajáttestsúlyos erősítés

Állóképesség és Erő Fejlesztése

A sajáttestsúlyos erősítő gyakorlatok olyan edzésforma, amely során a saját testsúlyunkat használjuk fel ellenállásként. Ezek a gyakorlatok kiválóan kiegészítik a futást, mivel segítenek erősíteni az izmokat és javítani az állóképességet, ezeknek is köszönhetően pedig csökkenteni a sérülések kockázatát.

A Fussuk le! berkeiben az ország szerintünk legjobb gyógytornásza, Majkut Dalma tartja az erősítő edzéseket, aki futóedzőként pontosan tudja mire van szükséged.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Ahhoz, hogy Te is hetente megkapd az új online edzéseket egy gyors és egyszerű online regisztráció szükséges. Belépéskor az adott naptári év végéig váltod ki a tagságod, amivel az online edzéseken felül más kedvezményekre is jogosult leszel. A belépés folyamatáért kattints a Jelentkezem gombra.

Jelentkezem